Pizza Wabrik

Männiku tee 91- Nõmme

PizzaBANNER_6

Pizza Wabrik nüüd Nõmmel, Männikul

Pizza Wabrik kutsub sind koha peale neid taevalikke maitseid ise järele proovima!

Meie pitsad on valmistatud ehtsast itaalia jahust, mahlasest tomatikastmest, maitsvast juustust ja värskest toorainest!

Pitsa serveeritakse värskelt otse pitsaahjust. Asume Eestis Tallinnas Vabaduse pst 105a Nõmmel Männiku lähedal, 10 min autosõidu kaugusel Kristiinest, Tondist ja Kesklinnast! Oleme avatud E-P 11-22!

Mõned traditsioonilised pizza sordid

  • Napoletana: tomat, anšoovised, mozzarella, pune
  • Marinara: lihtsalt tomati ja küüslauguga üle tõmmatud tainaketas
  • Capricciosa: mozzarella, seened, väikesed artišokid, keedusink, oliivid, õli
  • Romana: tomat, mozzarella, anšoovised, pune, õli
  • Quattro Stagioni: tavaliselt käivad selle peale samad ained, mis capricciosa´le, aga mitte segamini
  • Diavora:tomat, mozzarella, vürtsine vorst, pune, õli
  • Quattro Formaggi: provolone, Parmesani, gruyère´i ja lambajuustuga
  • Siciliana: mustad oliivid, rohelised oliivid, anšoovised, kapparid, Caciocavallo juust, tomat
  • Margherita: tomat, mozzarella, pune/basiilik
  • Ortolana: mozzarella, baklažaanide, paprika, kabatšokiga
 

Koduse Pitsa Valmistamise Meelespea

Mõni lisand vajab eelnevat töötlemist. Nii nagu on olemas pitsalisandeid, mille puhul piisab vaid hakkimisest, on ka neid, mis vajavad rohkem töötlemist. Näiteks on sellised lillkapsas ja brokoli, mis vajavad rohkem küpsemisaega, ka töötlemata liha tuleks mõnusa itaalia toidu jaoks eelnevalt pruunistada. Liha eeltöötlemine ei kehti aga näiteks soolatud lihatoodete puhul.

Küpsetuspaberi kasutamine. Kui jätad ahjuplaadi ja pitsapõhja vahelt küpsetuspaberi ära, võib üllatuslikult valmida hoopis maitsvam pitsa. Küpsetuspaber võib pitsapõhjal takistada krõbedaks küpsemast, mistõttu proovi vahelduseks ahjuplaat kergelt sisse õlitada ning laota tainas otse sellele. Lisaks pole ilmselt saladus, et kõige maitsvam ja krõbedam pitsa valmib hoopis pitsakivil ning põhjuseks on just see, et otsene kontakt soojusallikaga annab suure erinevuse.

Tainas on liiga õhuke. See võib hakata olulist rolli mängima just siis, kui pingutad pitsakattega üle ja samas jätad põhja õhukeseks – sellist itaalia pitsat pole kahtlemata kuigi mugav süüa, kui kõik koost laguneb. Ideaalis võiks pitsapõhi olla 0,4 – 0,7 sentimeetri paksune sõltuvalt sellest, kas eelistad paksemat või õhemat põhja.

Kasutatakse poest ostetud kastet. Kui juba pitsa otsast lõpuni ise valmistad, siis miks mitte teha ise ka pitsakaste? Poekastmed sisaldavad sageli ohtralt soola või suhkrut ning võivad jätta ebaloomuliku maitse. Kõige lihtsama kastme saab lihtsalt tomateid purustades ja maitsestades. 

Meie kasutame oma pitsade valmistamisel kõige ehtsamat itaalia jahu, tomatikastet ning maitsvat juustu! Nii taime- kui ka lihatoidu valikuid leiavad meie menüüst elamust: ananassi armastajatele Hawaii pitsa, klassikaline Margherita, Parma-singi pitsa, seenearmastajatele Funghi pitsa ning kala sõpradele tuunikala pitsa. 

Kraba oma lemmik ahju soe pizza täna Pizza Wabrikust Tallinn, Männikul, Nõmme Vabaduse pst 105a Mujal Tallinna peal olijad- Pizza Wabrik asub kõigest 10 minuti autosõidu kaugusel Tondist ja Kristiinest!

Oleme avatud E-P 11-22, seega ootame teid särasilmi külla mõnusat pitsat koos terve perega nautima meie kohalikku pitsakohvikusse. Lubame, et kõigi kõhud saavad täidetud ning meel hea.. Näeme varsti 🙂

Pitsat saab tellida ka koju WOLTIGA!