Pizza Wabrik

Tallinn

Mis on Kebabi ja Pizza Wabriku sünnilugu?

Oleme kõik ammu juba olnud väga suured kebabi fännid, aga varasemalt oleme ligi kaheksa aastat tegutsenud toitlustuse valdkonnas, kus oleme opereerinud kolme itaalia pitsa söögikohta ja pakume autentset toiduelamust. Mingi hetk avastasime, et turusituatsioon Tallinnas on hetkel selline, kuhu mahuks ära veel üks hea kebabi söögikoht. Läbi juhuse sattus meile Männikul kätte üks rendipind ning tänu sellele sai mõte selle aasta maikuus teoks. Seejärel otsustasime laiendada Wabriku ketti ja luua itaaliapärane restoran Pizza Wabrik! Pizza Wabrik avatigi 3. Juulil 2020 suvel Vabaduse pst 105a.

Millega tegeleme?

Hetkel oleme suurima põnevusega teie jaoks kõige mõnusamaid ning meeliülendavaid pizza retsepte valmis meisterdamas. Ootame, et saaksime teid juba endale Tallinnasse Nõmmele külla kutsuda itaalia toite maitsma!

Kust on meie retseptid pärit?

Retseptid oleme välja mõelnud ise, pikkade katsetuste tulemusena. Nimi “Wabrik” sümboliseerib seda, et me teeme kõik asjad koha peal valmis, välja arvatud saia. Kõik muu – salatid, kastmed, liha, valmistame siin. Tahtsime, et nimi oleks maalähedane ja Eestipärane. Inimestel on tunne, et alati, kui öeldakse kebab, siis mõeldakse Türgit, aga meie teeme Eesti moodi kebabi. Meie kebab on tõeline mõnus ja ehtne elamus siit samast Eestist. Sama käib ka meie maalähedase ja eestipärase “itaalia” pitsa kohta. Maitsetega ja koostisosadega me mahlase pizza valmistamisel end tagasi ei hoia.

Pizza Wabriku itaalia toiduelamus Tallinnas

Tule meie uut autentset Pizza Wabrikut tśekkima ja eestipärast itaalia maitseelamust proovima Tallinnasse Nõmmele Vabaduse puiestee 105a! Oleme avatud E-P 11-22. Kuum päev, kuum pitsa, külmad joogid – Wabrikus saab nii pitsat, liha, kui ka külmasid kokteile – astu läbi ja söö kõht täis!

Oleme avatud kl.12-22
Info ja broneerimine tel.50 86 179
Meiliaadress: toidumaania@gmail.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kebabiwabrik/
Facebook: https://www.facebook.com/Pizza-Wabrik-107513387623883/about/