Pizza Wabrik

Tondi Selver (Eesti)

PizzaBANNER_9

Kebabi päritolu

Olles Eesti kõige esimene Kebabi kett, on meil tänaseks päevaks Kebabi Wabriku söögikohti  viiel erineval asukohal üle Tallinna. Meie imemaitsev autentne kebabi ja kebabi burgeri kiirtoidurestoran asub nüüdseks Nautica keskuses, Arsenalis Põhja-Tallinnas, Tondi Selveris ja Kristiines. 

Meie Pizza Wabrik on uksed avanud Vabaduse pst 105a Nõmmel ja pakume värskeid ehtsaid käsitsivalmistatud eestimaiseid itaalia pitsasi oma kohalikus kohvikus! Vabaduse pst asub Tondilt, Kristiinest ja Kesklinnast tulijatest kõigest 10min autosõidu kaugusel.

Meie pitsad on valmistatud ehtsast itaalia jahust, mahlasest tomatikastmest, maitsvast juustust ja värskest toorainest. Pitsade valikust leiab endale hamba alla nii taimetoitlane kui ka kõikesööja. Valik on väga varieeruv ning koosneb ainult värskeimatest koostisosadest. Itaaliapärane pitsataigen valmib restoranis pitsa ahjudes koha peal ja tuuakse teie ette värskelt ja soojalt. Sellest saab tõelise maitseelamuse iga itaalia toidu ja ka lihtsalt ehtsa toidu armastaja.

Pakume oma menüüs klassikalist Hawaii pitsat, juustust Margheritat, kalaarmastajatele Tuunikala pitsat, seene funghi pitsat, mahlast sinihallitusjuustu pitsat, toekat lihapitsat, hõrku parma singi pitsat ning mõnusat kanapitsat!

Helista meie numbrile 5222 553, et oma tellimus esitada ning tule oma einele järgi või söö Pizza Wabrikus kohapeal!
Ootame sind külla!
Meie meiliaadress: toidumaania@gmail.com

PitsapõhjaValmistamine

Leidub küll hulgaliselt pitsakohti, mis toovad sooja toidu koju kätte, kuid sageli on oma kätega valmistatu veel parem. Samas on ka ise pitsa küpsetamisel mõndagi, mille puhul eksitakse.

Tainast maitsestatakse liiga vähePitsapõhjal on sama oluline roll nagu kastmel ja lisanditel, kirjutab portaal Mashed. Maitsetu pitsapõhi võib selle üldmulje isegi rikkuda. Ka pitsatainale võib julgelt lisada näiteks punet, basiilikut või tüümiani, küüslaugusoola või sibulapulbrit.

Tainal ei lasta üles soojeneda. Pole oluline, kas kasutad poest ostetud pitsapõhjapulbrit või valmistad taina ise – üks sagedasi vigu mõlemal puhul on jaheda taina käitlemine selle hõrgu itaalia toidu valmistamisel. Jahedas seisnud tainas on kõvem ning seda on raskem rullida. Kui tainas pole veidi aega toasoojas seisnud, võid seda kergelt ületöödelda, mis omakorda muudab taina tekstuuri. Tulemuseks on seega sitke pitsapõhi.

Pitsapõhja koostisosasi ja head ehtsat itaalia jahu, maitsvat juustu ning rikkalist tomatikastet saab soetada endale Tallinnas olijatel Tondi Selveris! Tondi Selveris asub ka meie üks Kebabi Wabriku kohvikutest!